Hoppa till innehåll

Om oss

G.L Brandskydd i Sverige hjälper sina kunder att underhålla och kontrollera sitt brandskydd med en personlig känsla och snabb service. På några år har de blivit en stark aktör på marknaden, med kunder över hela landet. som till exempel Karlstad, Örebro, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Norrköping, Borås, Jönköping, Växjö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Linköping.  Brandskydd är en viktig del av offentliga byggnader där människor bor och företag där personer vistas. Där är det viktigt att allt är i sin ordning, till exempel markering av utrymningsvägar och brandsläckningsutrustning ska vara lätt att komma åt och använda samt se till att de fungerar. Vilka är de viktiga försiktighetsåtgärderna, hur ska du överväga att skydda dig och ditt företag mot bränder och vilka inspektioner bör du få utförda regelbundet för att skydda din miljö från bränder så mycket som möjligt?

Göran har mångårig erfarenhet inom branschen, först som konsult vid ett nystartat företag i Skåne, som enbart fokuserade på systematiskt brandskyddsarbete. Under några år var han med och hjälpte till att utveckla företaget, genom att också starta ytterligare ett företag, där de tog in de tekniska bitarna som till exempel brandlarm och brandsläckare med mera. 

Efter några år som platsansvarig i Stockholm, blev det ohållbart att ha familjen i Skåne, så de flyttade alla till Stockholm. Göran sa upp samarbetet med företaget i Skåne och fick ett jobb som brandskyddsansvarig på ISS, där jobbade han sedan i 3 år innan, han beslöt sig för att köra “fritt” igen, som egen företagare. 

Det blev en flygande start där han genast fick ett antal fastigheter att ta hand om, genom en fastighetsägare som han kände sedan tidigare. Och, ungefär samtidigt fick han en dagligvarukedja, som initialt ville ha hjälp med sju av sina butiker i Stockholmsområdet.

Kvalitet

För oss är det viktigt med bra kvalitet, därför är alla våra produkter kvalitetssäkrade av oss och andra organisationer i branschen.

Service

Service är viktigt för oss oavsett om du är kund eller inte. Kunderna kan ringa när som helst, vi har 24-timmars jour. De vet att de alltid kan nå oss, och det är en trygghet för dem.

Kunskap

Vi har många års erfarenhet i branschen. För oss är det viktigt utbildningar och produkter är uppdaterade till de lagar och regler som gäller.

Brandskydd i Sverige (Karlstad, Örebro, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Norrköping, Borås, Jönköping, Växjö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Linköping.)

Brandskydd för offentliga miljöer
Med personlig känsla och snabb service hjälper
G.L Brandskydd i Sverige sina kunder med underhåll och kontroll av deras brandskydd. 

Kontakta oss

Tel: 0722-25 69 80
E-post: goran@glbrandskydd.se